Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Søg billige flybilletter    Tema: Camping    Tema: Byferie med børn    Tema: Danske feriecentre
Familier køber luksuscamping online - Sjov for børn på ferie

Familier køber luksuscamping online


De sidste restpladser bestilles nu og resulterer i, at Eurocamps
online salg slår rekord med 78 % bestillinger på nettet.

Tidligere var online salget hos Eurocamp lidt over halvdelen af samtlige bestillinger, men de seneste måneder er salget steget med rekordfart, og topper nu med 78 % online bestillinger til de europæiske campingpladser.

Sommersalget hos Eurocamp ligger pænt foran sidste år, og Toscana, Østrig, Schweiz og Sardinien skiller sig positivt ud med stor salgsfremgang, der føres an af den Italienske middelhavs ø, Sardinien, som har mere end fordoblet bestillingerne. Dette års nyhed, Sicilien, har til gengæld ikke fået en eneste bestilling, og Florida, der også skulle prøves som nyhed, har solgt få pladser og udvides som destination næste år.

Men direktør hos Eurocamp, Frank Heitmann, er godt tilfreds med sommersalget, og imponeret over de mange internet bestillinger, der ligger langt foran sidste år.

- Efter at de sidste restpladser er frigivet fra de øvrige europæiske lande, har vi lagt sommertilbuddene ud på vores hjemmeside. Her kan man finde ledige mobilhomes på udvalgte pladser, men især til campingpladser i Frankrig, Spanien og Italien fra slutningen af juni og i juli, og de pladser er der rift om.

Efter at restpladserne er lagt ud til salg, er online salget røget betydeligt i vejret og har langt oversteget vores forventninger. Der er åbenbart stadig en del familier, der bestiller sent, men gerne vil sikre sig sol, og de finder de gode tilbud på nettet.

De seneste måneder har online bestillingerne haft en fremgang på ca. 20% i forhold til sidste år. .

 

Informationer

03. juni 2008

Nyhedsarkiv