Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Søg billige flybilletter    Tema: Camping    Tema: Byferie med børn    Tema: Danske feriecentre
Grækenland årets hit - Sjov for børn på ferie

Grækenland årets hit


Apollo, der er Danmarks største arrangør af Grækenlands-rejser, har allerede solgt 30 % af de 70.000 Grækenlands-rejser, der er på hylderne til afvikling denne sommer. Mellem 400 og 500 Grækenlands-rejser handles dagligt.

”I øjeblikket fylder vi 3-4 fly til Grækenland hver dag – billedligt talt – så der er ingen tvivl om, at Grækenland igen bliver årets hit hos danskerne. Det betyder, at vi om dagen sælger mellem 400 og 500 Grækenlandsrejser til ferieklar danskere.

Sidste år rejste knapt 270.000 danskere på charterrejse til Grækenland, og som tendensen på Apollos salg af Grækenlandsrejser ser ud i øjeblikket, er der ingen tvivl om, at vi vil overgå det niveau. Den første hæsblæsende salgsuge efter nytår har faktisk vist sig at være en god målepind for niveauet, - der var således ikke blot tale om en enlig svale. Jeg priser mig i disse dage lykkelig for, at en overvejende del af Apollos stamgæster foretrækker at booke deres rejse over nettet, for med det tryk der er, ville vore rejsekonsulenter, der svarer telefonisk, have meget svært ved at følge med”, konstaterer Jan Lockhart, adm. dir. hos Apollo.

Danskerne har i årtier været begejstrede for Grækenland som ferieland. Salgstendensen i 08 tegner endnu bedre end i 2007, der indtil videre - sammen med 2006 – har været rekordår for salget af Grækenlandsrejser.

”Grækenland var det første land, Apollo arrangerede rejser til for flere årtier siden, og selvom en lang række europæiske og oversøiske rejsemål er kommet til siden, er Apollo stadigvæk på forkant, hvad gælder Grækenland. I vores organisation har vi en stor gruppe Grækenlandseksperter, der kender Grækenland som deres egen brystlomme. Herudover har vi et omfattende og meget loyalt netvæk i Grækenland, både på fastlandet og på samtlige øer, og det gør, at Apollo som rejseselskab altid får særbehandling hos en lang række underleverandører, som fx hoteller. Hovedparten af de danskere, der rejser med Apollo til Grækenland, tager tilbage til Grækenland igen – mange året efter, men ligeså mange to år efter. De kundeevalueringer vi får på Grækenland ligger altid ekstremt højt, således var helhedsvurderingen for 2006 4,95 ud af 5,00”, slutter Jan Lockhart.

Apollo tilbyder mere end 50 forskellige rejsemål i Grækenland og er dermed markedets største. Ser man på, hvem det er, der typisk tager til Grækenland, viser billedet, at børnefamilierne står for en stor del af pladserne. Men også par og enlige valfarter til Grækenland som aldrig før. Salget er ligeligt fordelt mellem Vest- og Østdanmark..

 

Informationer

18. januar 2008

Nyhedsarkiv

Læs også mere her:

Kreta
Grækenland