Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Søg billige flybilletter    Tema: Camping    Tema: Byferie med børn    Tema: Danske feriecentre
Hver anden foretrækker kør-selv ferie - Sjov for børn på ferie

Hver anden foretrækker kør-selv ferie


Kør-selv ferie er en populær rejseform blandt danskere, fordi det giver frihed til at bestemme, hvor og hvordan ferien skal holdes. Det viser en undersøgelse fra FDM travel.
Rejselysten er stor, når sommerferien står for døren, men det skal gerne være i en form og i et tempo, som man selv bestemmer. Ifølge en undersøgelse, som Catinét har foretaget for FDM travel, vælger hver anden dansker (50 %) at køre selv, når de skal på sommerferie. Tre ud af fire (74 %) begrunder valget med, at det giver frihed til selv at bestemme, hvor og hvordan ferien skal holdes.

”Tidligere valgte mange at køre selv pga. prisen, men i dag er prisforskellen mellem fly og bilferie ikke så markant. Vi oplever, at mange bevidst vælger en ferieform, hvor bilen indgår, fordi de søger en individuel rejseform og gerne selv vil bestemme, hvordan ferien skal forløbe”, siger produkt- og indkøbschef i FDM travel, Jesper Ewald.

Desuden svarer næsten hver tredje (29 %), at de foretrækker kør-selv ferie, fordi det giver mulighed for at besøge flere steder undervejs. Netop sommerferien egner sig godt til denne ferieform. Derfor har FDM travels nye sommerkatalog flere bud på hyggelige overnatningsmuligheder i Tyskland og Frankrig, ligesom der er fokus på, hvordan kør-selv ferien kan sammensættes på tværs af de forskellige landegrænser.

”Vi kan se på vores bookinger, at mange afsætter tid til besøg i flere lande. Er der fx bestilt mobil home i Toscana, booker mange også hotelværelser i Tyskland og Schweiz, eller lægger vejen rundt om Disneyland Paris og forsøder på den måde den lange transporttid. Derfor har vi i vores sommerferiekatalog lagt vægt på, hvordan man i løbet af én ferie kan samle rejseindtryk fra flere lande og byer”, siger Jesper Ewald.

FDM travels sommerkatalog 2008 er netop kommet på gaden og indeholder mange forslag til rejsemål i Europa med gode muligheder for at sammensætte en individuel ferie.

Der deltog 214 mænd og 286 kvinder i undersøgelsen. Alle har rejst i udlandet inden for de sidste tre år.
.

 

Informationer

22. januar 2008

Nyhedsarkiv

Læs også mere her:

Italien
Spanien
Tyskland
Frankrig