Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Søg billige flybilletter    Tema: Camping    Tema: Byferie med børn    Tema: Danske feriecentre
Italien populær hos jyderne - Sjov for børn på ferie

Italien populær hos jyderne


Ifølge en helt frisk undersøgelse, der offentliggøres i den nyeste udgave af Take Off, der er et fagblad for rejsebranchen, er jyderne brændt alvorligt varme på Italien som ferieland. Undersøgelsen viser nemlig, at Italien ligger på førstepladsen på listen over foretrukne ferielande blandt jyderne, mens flest københavnere stadig vælger Grækenland som mål for sommerferien.

- Resultaterne af den nye undersøgelse er helt i tråd med det vi oplever salgsmæssigt. Sommerrejser til Sicilien og Sardinien med afgang fra Billund er voldsomt efterspurgte. Sardinien, som vi præsenterer fra Billund første gang den kommende sommer ligger rigtig flot lige nu, hvor syv af ti rejser er solgt, fortæller Stig Elling, der er salgsdirektør i Star Tour, Danmarks største rejsearrangør.

Italiensk ferie byder især på god mad og store vinoplevelser. Dertil kommer muligheden for mange kulturelle oplevelser og en natur, som er en lise for en hverdagsforjaget sjæl. Klimaet i Italien er behageligt og sjældent alt for varmt i sommermånederne, medmindre man opholder sig i midten af Rom.

- Star Tour har satset målrettet på Italien som ferieland i mange år, og er den rejsearrangør med langt det største udbud dertil. Det valg har vi taget fordi Italien kan tilfredsstille alle typers feriebehov. Nogle steder er skræddersyet til børnefamilier, andre steder er perfekte for voksne par, der vil opleve noget, og sådan kan jeg blive ved. Landet har tilbud til alle, simpelthen, mener Stig Elling.

Totalt kommer små 400.000 danskere til at tage på en varm ferierejse med afgang fra de jyske lufthavne og ca. 460.000 fra København i sommersæsonen 08.
I alt rejser ca. 860.000 danskere således udenlands på ferie i løbet af sommeren 2008.

.

 

Informationer

15. april 2008

Nyhedsarkiv

Læs også mere her:

Italien