Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Søg billige flybilletter    Tema: Camping    Tema: Byferie med børn    Tema: Danske feriecentre
Kreta hitter som danskernes feriefavorit - Sjov for børn på ferie

Kreta hitter som danskernes feriefavorit


I løbet af sommeren 2008 vil over 800.000 danskere tage på ferie i udlandet - for ca. 160.000 af dem går ferien til Kreta.

En helt ny spørgeundersøgelse foretaget på Internettet af Star Tour viser, at 80 procent af de 2000 respondenter skal rejse udenlands til sommer, og 30 procent af dem foretrækker Kreta som feriemål.
Dermed er Kreta det største enkeltstående sommer-rejsemål for danskere, og sådan har det været siden den store græske ø overhalede den spanske klassiker, Mallorca, for små 10 år siden.

- Kreta fører igen i år! Sommerens rejser bliver solgt nu, hvor ca. 20 % flere end sidste år allerede har bestilt deres sommerferie, og Kreta er den absolutte vinder. Der er en meget stor andel af gengangere, som holder ferie på Kreta år efter år, mange også på samme hotel, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour, Danmarks største udbyder af ferierejser til Vestkreta.

Hele 48 % svarer, at de har besøgt Kreta flere gange tidligere.
Spørger man, hvorfor de vender tilbage år efter år, er svaret entydigt – vejret! 81 % svarer, at vejret er den vigtigste årsag til, at ferien holdes på Kreta. Derefter følger: (respondenterne kunne vælge flere svarmuligheder)

• Området hvor hotellet ligger, 42 %
• Strandene, 44 %
• Lokalbefolkningen, 42 %
• Mad og kultur/seværdigheder får hver 38 %

20 procent pakker leverpostej med i kufferten
Af andre interessante svar kan nævnes, at:
• 73 % medbringer en god bog på Kreta-ferien
• 31 % har stearinlys med til værelset
• 77 % af de, der har børn med til Kreta, at købe minimum én is om dagen til børnene.
• 20 % har pakket leverpostej, spegepølse eller rugbrød med i kufferten.

Det betyder med andre tal, at der er 32.000 leverpostejer og spegepølser, der flyver med de danske charterfly til Kreta den kommende sommer…..
.

 

Informationer

03. marts 2008

Nyhedsarkiv

Læs også mere her:

Kreta
Grækenland