Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Søg billige flybilletter    Tema: Camping    Tema: Byferie med børn    Tema: Danske feriecentre
Middelhavet tæt på udsolgt i skolernes sommerferie - Sjov for børn på ferie

Middelhavet tæt på udsolgt i skolernes sommerferie


Danskerne vil sydover i sommerferien. Fortsætter samme salgstendens som den nuværende, vil Apollo blive nødt til at melde alt udsolgt, hvad angår rejser i skolernes sommerferie, allerede i slutningen af maj. Alle rejsemål efterspørges.

Middelhavet er tæt på udsolgt i skolernes sommerferie. I øjeblikket fylder Apollo således – billedligt talt - godt et fly til sydens sol om dagen, når det gælder de eftertragtede officielle ferieuger. I alt tilbydes 41.000 rejser i skolernes sommerferie, hvilket svarer til 275 fyldte fly.

”Hvis salgsmønstret, hvad gælder skolernes sommerferie, fortsætter i samme takt, vil vi allerede i maj skulle melde alt udsolgt i skolernes sommerferie, og det har vi aldrig set tidligere. Den markante salgstendens har været den samme siden årsskiftet, og situationen er ydermere nu, at vi ikke kan skaffe mere ekstrakapacitet i skolernes sommerferie, fordi der simpelthen ikke er mere at få. Det var ikke kun Danmark, der oplevede en rekordkold sommer sidste år. Det gjorde hovedparten af de øvrige nord- og centraleuropæiske lande også”, siger adm. dir. Apollo, Jan Lockhart.

Alle rejsemål er efterspurgt, også lande som Tyrkiet og Tunesien.
“Det er både de klassiske sommerrejsemål som de græske øer, der ryger med rekordfart men også Bulgarien og de spanske øer har fart på. Herudover kan det konstateres, at rejsemål som Tyrkiet og Tunesien sælger fuldstændigt uforandret til trods for det fald, andre danske virksomheder har mærket som følge af genoptrykningen af Muhammed-tegningerne. Salgsmønstret tyder på, at danskerne ikke vil finde sig i at skulle ligge under for Muhammed-krise og storpolitik, når rejsemålet vælges”, siger Jan Lockhart.

”Mit eneste gode råd er at få booket rejsen nu. Det sikrer for det første, at familiens årlige sommerferie i udlandet bliver en realitet, og det gør også, at udbuddet af rejser, rejsemål og hoteller er større. Sidste sommer endte mange danskere med at gå forgæves”, slutter Jan Lockhart..

 

Informationer

15. april 2008

Nyhedsarkiv