Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Søg billige flybilletter    Tema: Camping    Tema: Byferie med børn    Tema: Danske feriecentre
Orange Fredag den 2. maj - Sjov for børn på ferie

Orange Fredag den 2. maj


Billetsalget til årets billigste rejsedag er startet. Nu kan kunderne sikre sig togbilletter til en oplevelsesrig dag med DSB. Dagen er fredag den 2. maj 2008 - også kaldet Orange Fredag og DSB lover, at priserne på togrejser rundt omkring i landet er helt i bund.

Traditionen tro tilbyder DSB kunderne at komme ud og opleve noget dagen efter Kr. Himmelfartsdag. I år bliver det ikke med DSB Døgnet pga. et omfattende sporarbejde i Østjylland, men i stedet med superrabat på DSB Orange billetter til rejser i Danmark og til udlandet.

Supertilbud den 2. maj:

• Stærkt reducerede priser på de almindelige DSB Orange billetter f.eks:
København - Odense fra 53 kr.
Esbjerg - København fra 70 kr.
Herning - københavn fra 70 kr.
• Alle DSB Orange Sviptursbilletter koster 49 kr. og gælder hele dagen
• Gode tilbud til Malmø og Skåne
• En enkeltbillet til Bornholm for kun 149 kroner - i salg fra d. 1. april og kun på stationer eller på 70 13 14 15
• Billige rejser til for eksempel Hamburg, Berlin eller Amsterdam

- Normalt er dagen efter Kr. Himmelfart den dag, vi har færrest kunder i vores tog, men med DSB Døgnet har vi vendt den tendens. Vi ved, at der er rigtig mange kunder, der ser frem til at komme af sted med DSB denne dag. Derfor er jeg glad for, at vi kan give folk muligheden for at opleve toget og rejse til næsten ingen penge, selvom DSB Døgnet er udskudt til 2009, siger salgsdirektør i DSB Bjørn Wahlsten.

Som normalt kan en voksen tage to børn under tolv år gratis med.

Billetter til Orange Fredag sælges til og med den 2. maj, men der bliver rift om billetterne. Erfaringerne fra tidligere år viser, at togene bliver fyldt, og DSB opfordrer derfor kunderne til at købe billet i god tid.

Billetterne til rejsen over Storebælt er billigst på dsb.dk/orange, og ønsker kunderne den laveste pris, skal de sikre sig billetten inden d. 1. maj. Billetterne er også i salg på 70 13 14 15 og på stationerne.

Pendlere, der skal til eller fra arbejde eller uddannelse den 2. maj, kan få gratis pladsbillet i InterCity og InterCityLyn.

Find flere oplysninger om Orange Fredag tilbuddene på dsb.dk/orange..

 

Informationer

25. april 2008

Nyhedsarkiv

Læs også mere her:

Danmark