Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Søg billige flybilletter    Tema: Camping    Tema: Byferie med børn    Tema: Danske feriecentre
Populære all-inclusive rejser - Sjov for børn på ferie

Populære all-inclusive rejser


De såkaldte all-inclusive rejser, hvor hovedparten af alle omkostninger er inkluderet i rejsens pris fra start, er i klar vækst. Apollo kan konstatere, at flere og flere danske børnefamilier efterspørger ferier på hoteller, hvor der kan spises, drikkes og søges underholdning, uden at pengepungen skal op af lommen.

Danskerne bestiller all-inclusive rejser som aldrig før. Således ligger andelen af all-inclusive rejser nu på 12 %, hvor den for fem år siden lå på kun et par procent. Det er primært børnefamilierne, der efterspørger all-inclusive produktet, men flere og flere bedsteforældre inviterer også børn og børnebørn med på en all-inclusive ferie:

”For fem år siden var det blot et par procent af vore kunder, der købte all-inclusive produktet. Nu er andelen steget til hele 12 %. Det er primært børnefamilierne, som efterspørger all-inclusive, kan vi se, og det giver god mening, fordi feriebudgettet på den måde kan holdes. Herudover er der flere og flere bedsteforældre, der inviterer børn og børnebørn med på en all-inclusive ferie, fordi det nok er den mest generøse og samtidig praktiske gave, man kan give sine kære”, siger Jan Lockhart, adm. dir i Apollo.

Flere og flere danskere ønsker med andre ord en ferie, hvor de kan undgå at skulle have pengepungen op af lommen konstant.
”Resultatet er, at far og mor – og bedsteforældre - er fri for at skulle stresse over et galopperende forbrug på ferien, og at de er sikre på, at de kan overholde feriebudgettet, så den ikke står på vandgrød i månederne efter. Det er ekstremt mentalt afslappende, når man i forvejen har mange udgifter i det daglige. Tillægsgevinsten ved all-inclusive er, at poderne selv kan hente sandwiches og vand ved poolbaren, uden at de voksne behøver at slå følge. Det giver også voksentid”, forklarer Jan Lockhart, adm. dir. i Apollo.

Apollos nyheder for sommeren, Ibiza og den græske perle, Kefalonia, er strøget direkte ind på en top-ti over de mest efterspurgte all-inclusive hoteller:

”Det er interessant at se, at Ibiza, som vi lancerer fra denne sommer, er kommet ufatteligt godt fra start. Børnefamilierne er vilde med, at Ibiza er kommet på vores charterkort, og at de kan få et all-inclusive hotel med i købet. Således ligger vores all-inclusive hotel på Ibiza allerede på en andenplads, hvad gælder en top-ti. Ligeledes er det bemærkelsesværdigt, at den græske perle, Kefalonia, en anden af vores nyheder, ligger på en tredjeplads med sit all-inclusive hotel. Tyrkiet ligger også godt til”, slutter Jan Lockhart.

Apollo tilbyder all-inclusive i det meste af verden, fx: Bulgarien, Cuba, Cypern, Den Dominikanske Republik, Egypten, Grækenland (en lang række græske øer), Indien, Italien, Kroatien, Mauritius, Mexico, Spanien og Tunesien.

Apollos top-ti på all-inclusive hoteller rundt omkring i verden:

1. Hurghada i Egypten: Apollo Club Arabia Azur Resort
2. Ibiza: Club San Miguel Resort
3. Kefalonia i Grækenland: Kefalonia Garden Beach
4. Rhodos i Grækenland: Virginia
5. Alanya i Tyrkiet: Taksim International Obaköy
6. Rhodos i Grækenland: Petite Palais
7. Hammamet i Tunesien: Nesrine
8. Kos i Grækenland: Norida Beach
9. Alanya i Tyrkiet: Beach Club Doganay
10. Gran Canaria: Club Hotel Rio Vistamar.

 

Informationer

07. februar 2008

Nyhedsarkiv

Læs også mere her:

Ibiza
Gran Canaria
Spanien
Grækenland
Tyrkiet
Tunesien