Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Søg billige flybilletter    Tema: Camping    Tema: Byferie med børn    Tema: Danske feriecentre
Rejser til Playitas, Apollos nye sportsresort, går som varmt brød - Sjov for børn på ferie

Rejser til Playitas, Apollos nye sportsresort, går som varmt brød


For kun tre uger siden åbnedes der op for salget af rejser til Playitas, Apollos nye sports- og familieresort på den Kanariske Ø, Fuerteventura, og allerede nu er over halvdelen af pladserne i skolesommerferien væk. Playitas er det første seriøse alternativ til Club La Santa på Lanzarote.

”Det er gået over al forventning. Vi har aldrig været i tvivl om, at der er et enormt marked i Danmark for et sports- og familieresort som Playitas med den lange række af sportsfaciliteter, stedet byder på, resortets egen 900 meter lange strand og den smukke og voldsomme natur, der både udgør og omkranser resortet.

For ikke at tale om den høje boligstandard, som man ikke behøver at være feinschmecker for at sætte pris på. Men at salget skulle gå så hurtigt, så vi allerede nu må melde, at over halvdelen af pladserne i skolesommerferien er væk, havde jeg trods alt ikke forestillet mig.

Det vil være klogt at få bestilt sin rejse nu, hvad enten man går efter sommerferien eller efterårsperioden, som også har fået fart på”, siger Jan Lockhart, adm. dir. hos Apollo og initiativtager til Playitas.
Apollo tilbyder cirka 2000 pladser i alt til Playitas denne forestående sommersæson, og det er pladserne i skolernes sommerferie, der ryger allerhurtigst.

”Playitas appellerer stærkt til danske børnefamilier, hvilket det aktuelle booking-mønster vidner om. Men mange yngre såvel som midaldrende par kommer også til at fylde flyene, kan vi se.

Herudover har vi modtaget mange henvendelser fra professionelle sportsfolk med henblik på et samarbejde af en eller anden art, ligesom almindelige motionsinteresserede kontakter os med spørgsmål og stor interesse. Mængden af danskere, som vil have en ferie, hvor det aktive sportsliv kan kombineres med sund mad og sol på næsen, er med andre ord enorm. Man kan sige, at vi har ramt plet med lancering af Playitas netop nu, hvor fokus på sundhed og seriøst indhold i ferien prioriteres af de fleste”, konstaterer Jan Lockhart, adm. dir. i Apollo.

Playitas dækker et geografisk område på én million kvadratmeter med alle tænkelige sportsfaciliteter i smukke naturomgivelser. 18-huls golfbane, olympisk swimmingpool og faciliteter til basketball, beachvolley og minigolf heriblandt. Sports- og familieresortet huser også tre forskellige firestjernede hoteller, gode restauranter og sportsakademi for børn med navnet ”Kids Sports Academy”, hvor børn og unge kan prøve kræfter med alle sportsfaciliteterne på Playitas under kyndig vejledning af uddannede sportsinstruktører. Som kronen på værket vil der efter endt uge være et mini-OL, hvor børn og unge – i forskellige aldersgrupper – kan konkurrere med hinanden på hyggelig vis. Der uddeles naturligvis præmier og diplomer.
Apollo har investeret et anseligt millionbeløb i Playitas, og målet er, at mindst 18.000 danskere årligt holder ferie her..

 

Informationer

27. april 2009

Nyhedsarkiv