Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Søg billige flybilletter    Tema: Camping    Tema: Byferie med børn    Tema: Danske feriecentre
Tæt på udsolgt i efterårsferien - Sjov for børn på ferie

Tæt på udsolgt i efterårsferien


”Markedet er umætteligt”, siger adm. dir. hos Apollo, Jan Lockhart. Udtalelsen gælder salget af efterårsferierejser, hvor mere end 80 % af Apollos oplæg nu er væk.

Hele 5800 rejser har Apollo til salg i den eftertragtede efterårsferie, uge 42. Og på nuværende tidspunkt er mere end 80 % solgt. Det er hovedsageligt børnefamilierne, som booker. De børnefamilier, som har skolesøgende børn.

”Markedet er umætteligt. Det er vist det nærmeste, jeg kan komme en beskrivelse af, hvordan markedssituationen ser ud, når det kommer sig til rejser i efterårsferien. Vi havde oprindeligt 5800 rejser til salg i en af årets mest populære rejseuger, uge 42, og langt størstedelen er altså væk. Salget er rekordstort, og danskerne køber simpelthen deres rejse tidligere og tidligere”, konstaterer Jan Lockhart, adm. dir. i Apollo.

Mange har spået, at markedet for rejser ville nå et loft i en tid, hvor begyndende lavkonjunktur og stigende brændstofpriser er på alles læber. Men danskerne vil altså ud at rejse i efterårsferien. Hvad gælder rejsemål ser billedet hos Apollo sådan ud: Egypten er totalt udsolgt og De Kanariske Øer må snart melde ’desværre – alt udsolgt’. Der er dog fortsat ledige pladser til Grækenland og Tyrkiet.

”Sommeren har statistisk set været som danske somre er flest. Den har hverken været værre eller bedre. Men august måned har vist sig fra sin værste og mest våde side, i hvert fald hvis man ønsker sig sol og varme og lange sommeraftener foran grillen i haven. De fleste danskere har sandsynligvis tænkt, at sidste chance for sol og sommer inden den danske vinters indtog er i efterårsferien. Populære Egypten og alle tiders-favoritten De Kanariske Øer er ved at være slutsolgt, men skynder man sig, er der stadigvæk rejser at få til Grækenland og denne sæsons store come-back, Tyrkiet. Vi har sat alt den flykapacitet ind i efterårsferien, vi har kunnet mønstre, men nu er der simpelthen ikke mere at hente”, fortæller Jan Lockhart..

 

Informationer

04. september 2008

Nyhedsarkiv