Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Søg billige flybilletter    Tema: Camping    Tema: Byferie med børn    Tema: Danske feriecentre
Trægt marked giver rabat på sommerhusferien - Sjov for børn på ferie

Trægt marked giver rabat på sommerhusferien


Sommerhusbestillingerne er faldet med 14 procent i år, viser de seneste sørgelige tal fra Danmarks Statistik. Det har medført, at mange udlejere sætter prisen ned for at undgå at komme til at ligge med et tomt hus. Det skriver Cofman i en pressemeddelelse.

Også på hjemmesiden cofman.com, hvor alle huse er samlet, viser denne udvikling sig. Udlejerne er begyndt at yde rabatter for at tiltrække kunderne.

”På nuværende tidspunkt er der rigtigt meget ledigt i det danske sommerland. I juni ca. 10.000 huse, i juli mellem 4500 og 8000 huse, afhængig af ugen, mens der i august er over 10.000 ledige huse. Det er markant flere end tidligere år, og det forklarer de mange rabatter – endog i højsæsonen”, lyder det fra salgsdirektør Keld R. Mygind fra Cofman.com

Ved rabatsøgning på cofman.com kan man finde, at der er mellem 10 og 150 sommerhuse, hvor der ydes rabat i højsæsonen for 1 uges udlejning, og mellem 300-1000 sommerhuse som giver rabat ved 2 ugers udlejning.
Der er altså gode penge at spare – selv i højsæsonen. .

 

Informationer

15. juni 2009

Nyhedsarkiv