Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Ålbæk camping


Ålbæk camping ligger optimalt i forhold til udflugter på toppen af Danmark; Skagen, Grenen, Råbjerg mile, Ørnereservatet og Løkken.

Når du camperer på Ålbæk camping, har du mulighed for herlige vandreture i skoven – der er kun 300 m til afmærkede vandrestier. På pladsen er der udendørs bordtennis, hoppepuder for små og store samt dejlig legeplads.

På havnen i Aalbæk kan du om morgenen se fiskerne lande deres fangst eller prøve, om du selv kan fange din aftensmad fra molen.

I Skagen-Aalbæk området er der masser af aktiviteter i hele sæsonen, også for børn. Fra Ålbæk er kun 20 km til Skagen, hvor I finder Skagen Museum med værker af de berømte Skagensmalere, og Grenen, hvor du kan stå med ét ben i Kattegat og ét i Skagerak.

Du kan også besøge den fascinerende vandreklit Raabjerg Mile og oplev ørne i fri dressur i Ørnereservatet. Fra pladsen er der kun 5 km til Hvide Klit golfbane, en af Danmarks smukkeste golfbaner.Upload dine billeder

   Anmeld Ålbæk camping   

Informationer


Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98488261 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Jerupvej 19, 9982 Ålbæk


   Anmeld Ålbæk camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Ålbæk camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Ålbæk camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Ålbæk camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Ålbæk camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Ålbæk camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Ålbæk camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Ålbæk camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Ålbæk camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.