Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Ålborg Familie Camping


Aalborg er en rigtig god by at besøge og Aalborg Familie Camping ”Strandparken” ligger kun et stenkast fra alting. Fra pladsen kan I nå det hele - både Toppen og bymidten. Pladsen ligger 1,5 km. fra centrum.

Som nærmeste nabo har pladsen et friluftsbad, hvor der er gratis adgang - så husk badetøjet! Der er der en dejlig sandstrand, legeplads, beachvolleybane samt vipper på 5 og 10 m.

Umiddelbart i nærheden af pladsen finder du naturlegepladsen "Gåserød". Et godt alternativ til pladsens egen ellers udmærkede legeplads med hoppepude, karrussel, klatrevægge og andre sjove ting. I nærheden er der også BMX-bane, dart klub, tennis- og fodboldbaner. I kan også spille petanque og minigolf. En rigtig golfbane finder I 8 km fra pladsen.

Aalborg Travbane ligger 500 m fra pladsen, hvor I kan tage børnene med hen og kigge på de flotte heste. Adgangen er gratis.

Strandparken har en svømmehal med motionscenter, netcafé og bibliotek - alt under ét tag.Upload dine billeder

   Anmeld Ålborg Familie Camping    

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98127629 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skydebanevej 20, 9000 Ålborg


   Anmeld Ålborg Familie Camping    

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Ålborg Familie Camping .

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Ålborg Familie Camping . Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Ålborg Familie Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Ålborg Familie Camping :

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Ålborg Familie Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Ålborg Familie Camping . Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Ålborg Familie Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Ålborg Familie Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.