Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Årnakke Camping


Årnakke Camping ligger 7 km fra Nykøbing Mors by. I luftlinie ca. 5 km nord for byen omgivet af en smuk natur.

Årnakke Camping ligger ned til Limfjorden med en skøn børnevenlig strand. Der er opsat badebro og det er muligt at have små både og windsurfere på stranden. På et græsareal på stranden er opsat borde, bænke og grill-rør til fri afbenyttelse. Da stranden er østvendt er der meget ofte læ, trods vestenvinden.

Ofte kan man nyde de nysgerrige sæler i Limfjorden og se sælunger på stranden. Desuden findes der på pladsen heste, fugle og katte som altid sørger for killinger i campingsæsonen.

Årnakke ligger 1 km fra hovedvejen mellem Nykøbing Mors og Feggesund. Pladsen ligger for enden af tilkørselsvejen, så der er ikke anden trafik end den der går direkte til pladsen. Mellem pladsen og stranden går en sti på ca. 50m, her findes heller ingen trafik.Upload dine billeder

   Anmeld Årnakke Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97740733 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Årnakke 33, Alsted, 7900 Nykøbing Mors


   Anmeld Årnakke Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Årnakke Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Årnakke Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Årnakke Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Årnakke Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Årnakke Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Årnakke Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Årnakke Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Årnakke Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.