Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Ærøskøbing Camping


Ærøskøbing Camping er en skønt beliggende campingplads 50 meter fra Vesterstrand, som er en dejlig badestrand og kun ti minutters gang fra Ærøskøbing bymidte. Stranden er en sandstrand med godt badevand. Længere ude mod Urehoved er der godt fiskevand. Her fiskes hornfisk så længe rapsen blomstrer og havørreder af anseelig størrelse. Ærøskøbing Camping er en trestjernet campingplads.

Legepladsen med boldbane ligger ved siden af køkkenet, så børnene kan lege, mens der laves mad. Legepladsen er indrettet med gynger, sandkasse, høj gangbro med ramper og vippe. Der er vandlegebord til sandkassen og god plads til alle. Der er bordtennis, som kan benyttes af hele familien. I tilknytning til legepladsen ligger boldbanen, hvor de unge samles om aftenen til forskellige boldspil.

Ved siden af legepladsen er det nye område med kæledyr, som kun besøges sammen med de voksne. For dyrenes skyld.Hvilke dyr pladsen har, kan skifte fra år til år, men der lægges vægt på, at børnene trives med dyrene og at dyrene også trives med børnene.

På pladsen er anlagt en ny kombineret bål- og grillplads, som forventes at blive et godt samlingspunkt for familien til spisetid.Upload dine billeder

   Anmeld Ærøskøbing Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62521854 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Sygehusvej 40 B, Ærø, 5970 Ærøskøbing


   Anmeld Ærøskøbing Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Ærøskøbing Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Ærøskøbing Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Ærøskøbing Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Ærøskøbing Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Ærøskøbing Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Ærøskøbing Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Ærøskøbing Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Ærøskøbing Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.