Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Øster Hurup Camping


Øster Hurup Camping ligger midt i Øster Hurup by ved en af Østkystens bedste badestrande med "Blå flag" 15 km. øst for Hadsund. Øster Hurup er beliggende Østhimmerland og nærmeste nabo er Lille Vildmose, som i april 2006 indviede sit store oplevelsescenter. Øster Hurup er desuden et godt udgangspunkt for ture rundt i Jylland. De fleste af Jyllands Attraktioner kan nås inden for en køretid på 1-2 timer.

En af Øster Huurp Campings mest populære aktiviteter er pladsens swimmingpool. Poolen består af 2 seperate bassiner - det ene med en vanddybde på 40 cm. for de mindste børn og det store bassin, hvor vanddybden varierer fra 60 cm til 150 cm. Vandet er opvarmet i perioden 18. juni til 23. august. Som en sikkerhed er swimmingpoolen indhegnet og det er gratis for pladsens gæster, at benytte poolen.

På Øster Hurup Camping findes to legepladser. Legepladserne er udstytet således at den ene plads er for de mindre børn. På den store legeplads er der 2 store hoppepuder og stort legetårn samt boldbaner.

Desuden findes der Tv-stue med satellit TV, aktivitetsrum med pool-billard, bordtennis, skak m.v. og internetcafé.Upload dine billeder

   Anmeld Øster Hurup Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98588051 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kystvejen 70, Øster Hurup, 9560 Hadsund


   Anmeld Øster Hurup Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Øster Hurup Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Øster Hurup Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Øster Hurup Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Øster Hurup Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Øster Hurup Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Øster Hurup Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Øster Hurup Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Øster Hurup Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.