Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Øster Klit Camping


Øster Klit Camping er en rigtig familie plads, med masser af aktivitets muligheder for både børn og voksne.

Pladsen ligger mellem de to mest forskellige strande omkring Skagen. ”Konge Villaen” som er en meget børnevenlig strand med rolige vande i modsætning til det barske vesterhav ved Gl. Skagen. Afstanden til strandene er 1,5 km. Som naboer har pladsen Skagens bedste udsigtspunkt ”Flagbakken” samt Skagen Klitplantage.

Fra toppen at Flagbakken har man en fantastisk udsigt over hele Skagen området, samt den store skibs trafik der passerer forbi.
I Klitplantagen er der masser af stier og afmærkede ruter som fører dig op og ned af klitterne, nogle går til stranden andre går til ”Den Tilsandede Kirke” eller den lille Sandmile. De afmærkede ruter er fra 1 til 5 km lange.

Efter en lang hård dag ved stranden, poolen eller i klitplantagen er Gl. Skagens mange hyggelige restauranter et besøg værd, afstanden er kun 1,5 km .Upload dine billeder

   Anmeld Øster Klit Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98443123 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Flagbakkevej 53, 9990 Skagen


   Anmeld Øster Klit Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Øster Klit Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Øster Klit Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Øster Klit Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Øster Klit Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Øster Klit Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Øster Klit Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Øster Klit Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Øster Klit Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.