Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Østerby Camping


Østerby Camping ligger placeret i smukke omgivelser med kun 200 meter fra Østerbyhavn. Dette betyder at du kan stå tidligt op, gå de fem minutters gang til havnen og købe friskfangede fisk eller jomfruhummer af fiskerne på havnen. Desuden ligger danmarks smukkeste golfbane i gåafstand fra campingpladsen.

Østerby Camping er et roligt sted, hvor pladserne ikke er opdelte, og hvor natur, hygge og afslapning er i højsædet.

På Østerby camping er der mulighed for at børnene kan lege på legepladsen. Desuden er der mulighed for at grille på grillpladsen eller hygge sig i opholdstuen i tilfælde af regnvejr. I opholdsstuen er der mulighed for at spille pool, mange forskellige bræt og kortspil, eller du kan bare sidde og slappe af over dagens avis.

I sommerperioden har Læsø et stort udbud af aktiviteter, såsom havkajak kursus, fortælleraften, skattejagt, live musik, udflugter til Rønnerne eller Saltsyderiet etc.

Åben fra maj til september.Upload dine billeder

   Anmeld Østerby Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98498074 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Campingpladsvej 8, Østerby Havn, 9940 Læsø


   Anmeld Østerby Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Østerby Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Østerby Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Østerby Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Østerby Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Østerby Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Østerby Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Østerby Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Østerby Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.