Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Aa Strand Camping


Aa Strand Camping er familiecamping der har en smuk udsigt over mod Helnæsdæmningen Bobakkerne og Als. Pladsen ligger på en let hellende sydskråning, som giver en fin udsigt fra mange af pladserne ud over Feddet og havet.

Pladsen ligger på cykekrute 60 (Østersøruten) 7 km. syd for Assens i et smukt område lige ud til Feddet et rekreativt strandområde for alle former for aktiviteter.

Aa Strand Camping ligger centralt for ture ud i den smukke fynske natur, og de fleste seværdigheder ligger indenfor en times kørsel. Odense byder på mange oplevelser, og her kommer H. C. Andersen hus, Jernbanemuseet, Zoo med Oceanium og den Fynske Landsby ind som de mest besøgte. Rosengaardscentret er et indkøbscentersom som mange udenbys gæster besøger.
Upload dine billeder

   Anmeld Aa Strand Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 64741003 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Aa Strandvej 61, Aa, 5631 Ebberup


   Anmeld Aa Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Aa Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Aa Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Aa Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Aa Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Aa Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Aa Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Aa Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Aa Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.