Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Aabo Camping Vandland


En TopCamp-plads placeret i Tversted by også kaldet "lille Skagen", bl.a. fordi så mange kendisser har slået sig ned i området og fordi byen har en hel speciel charme og lys.

TopCamp Aabo Campings store børnevenlige legeplads har noget for enhver smag. Indtag borgen, tag en tur i klatrenettet eller prøv den store hoppepude. Her er trampoliner, svævebane, klatrerårn, vippedyr og meget mere.

Hele sommeren har vi ansat 2 aktivitetsmedarbejdere, som holder en masse skæg, konkurrencer for børnene. Vi har sat mange rekorder, som du måske kan slå i år. Prøv eksempelvis vandforhindringsbanen i vort store vandland eller deltag i de mange sportskonkurrencer.

Både børn og voksne nyder det kæmpe store badeland med 3 bassiner. Lige fra bassiner for de mindste til den store rutcshebane for de modige, små grotter og vandfald - ja alt hvad hjertet begærer.Upload dine billeder

   Anmeld Aabo Camping Vandland   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98931234 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Tversted, 9881 Bindslev


   Anmeld Aabo Camping Vandland   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Aabo Camping Vandland.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Aabo Camping Vandland. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Aabo Camping Vandland

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Aabo Camping Vandland:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Aabo Camping Vandland en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Aabo Camping Vandland. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Aabo Camping Vandland egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Aabo Camping Vandland før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.