Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Aabyskov Strand Camping


På det idylliske Sydfyn tæt ved Christiansminde, Svendborg og broen til Langeland og Elvira Madigans Tåsinge ligger denne dejlige strandplads. Der er hytter og egen badebro på pladsen. Sydfyns øhav er fremragende badevand og fiskevand. Derfor er denne plads ikke blot eftertragtet af strandgæster og soldyrkere, men også af campister, der har snøre og stang som hobby.

Hist hvor vejen slår en bugt ligger Åbyskov Strand Camping. Pladsen ligger midt i den grønne Sydfynske idyl. Den er omgivet af frugtplantager. Der er havudsigt fra næsten samtlige pladser, hvor man i klart vejr tydeligt ser Langeland og Storebæltsbroen. Der er sandbadestrand og badebro.

Pladsen har en dejlig boldbane og minigolfbane. Der er opholds/tv-stue med billiard og bordtennis.

På legepladsen er der klatrestativ, gynger, hoppepude, og nye mooncars.Upload dine billeder

   Anmeld Aabyskov Strand Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62231320 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skårupøre Strandvej 74, Åbyskov, 5881 Skaarup


   Anmeld Aabyskov Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Aabyskov Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Aabyskov Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Aabyskov Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Aabyskov Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Aabyskov Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Aabyskov Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Aabyskov Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Aabyskov Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.