Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Aalborg Camping og Hytteø


Aalborg Camping og Hytteø ligger kun ca. 3,5 km. fra Aalborgs centrum, der går bus fire gange i timen i dagtimerne og to gange i timen om aftenen.

Campingpladsen har gode faciliteter, for alle som ønsker en ferie i rolige omgivelser, nær ved lystbådehavnen og med fri adgang til alle Danhostel Aalborg Vandrehjem faciliteter. Pladsen siger velkommen til familier, grupper, lejerskoler og enkeltpersoner på ferie eller bare på tur.

Der er blandt andet bordtennis på pladsen, men hvis man går efter andre aktiviteter er der indenfor en afstand af 4 km blandt andet fodboldbaner, windsurfing, ridning, håndbold, basket-ball, badminton, tennis, minigolf, roning, volleyball, bowling, gymnastik, atletik, trim og svømmehal.

Aalborg Camping & Hytteø har plads til 250 enheder – alle med mulighed for El-tilslutning. Pladsen er opdelt i to dele – en del for Naturister og en del for øvrige campister. Såvel naturist-delen som den øvrige del af campingpladsen er adskilt med afskærmning, og der er en servicebygning på hvert af de to områder. Til Campingpladsen hører ligeledes en hytteø – på øen er 30 hytter som lejes ud på dagsbasis.Upload dine billeder

   Anmeld Aalborg Camping og Hytteø   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98116044 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skydebanevej 50, 9000 Ålborg


   Anmeld Aalborg Camping og Hytteø   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Aalborg Camping og Hytteø.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Aalborg Camping og Hytteø. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Aalborg Camping og Hytteø

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Aalborg Camping og Hytteø:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Aalborg Camping og Hytteø en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Aalborg Camping og Hytteø. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Aalborg Camping og Hytteø egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Aalborg Camping og Hytteø før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.