Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Aarø Camping


Aarø er en hyggelig plads på den naturskønne Aarø, kun 7 min. sejltid fra Årøsund. Pladsen er ideel til afstresning, familiehygge, lystfiskeri, windsurfing samt trave og cykelture på øen. Hyg jer med minigolf, beach volley eller leg på legepladsen. På regnvejrsdage er ”slyngelstuen” ideel med Internet, dart og familiespil. Lej en cykel og besøg det karakteristiske fyrtårn eller naturlegepladsen.

Pladsen er bygget op omkring et ældre nedlagt landbrug, det er derfor naturligt at det er de gamle bygninger som danner rammen om pladsen, de skaber naturligt det miljø som hele øen udstråler. Overfor receptionen, på den anden side af parkeringspladsen, ligger minigolfbanen, her bliver mange familiære dyster afgjort. Hvis man ikke ønsker at deltage aktivt er der opstillet bænke, hvorfra man kan følge dysten, eller man kan vælge at benytte den store grill som er til rådighed for pladsens gæster.

I et hjørne af pladsen er der mulighed for at børn og barnlige sjæle kan boltre sig, her er hoppepude, gynger og andre legeredskaber, eneste krav er dog at man kan bruge sin fantasi. I forlængelse af pladsen er plads til boldspil. Bemærk: Hoppepuden er myndighedsgodkendt!Upload dine billeder

   Anmeld Aarø Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74584482 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Aarø 260, Årø, 6100 Haderslev


   Anmeld Aarø Camping   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Aarø Camping. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Aarø Camping. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
11-03-2010 Super god plads Skrevet af anonym
En rigtig hyggelig oplevelse for hele familien.


Skriv en anmeldelse af Aarø Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Aarø Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Aarø Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Aarø Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Aarø Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Aarø Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.