Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Aarhus Camping


Aarhus Camping ligger i udkanten af Lisbjerg, kun 2,5 km nord for Århus. Pladsen ligger delvist i en gammel grusgrav og er omgivet af skov. Da pladsen har forskellige niveauer, er det muligt at finde både åbne og solrige pladser såvel som pladser med læ og skygge. Desuden er der mange gode pladser rundt om pladsens lille sø og på pladsens bilfrie teltplads. Pladsen er indelt i store parceller så der er god plads til alle.

På pladsen findes to mindre legepladser og fra midten af juni til midten af august er der mulighed for en svømmetur i pladsens opvarmede bassin. Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, er der i TV-stuen mulighed for at spille pool eller komme på internettet. Pladsen har ligeledes trådløst internet, så det er muligt at komme på nettet fra egen PC.

I servicebygningerne findes moderne familierum, handicap faciliteter, puslerum/børneafd., vaskeri og køkken med ovn og kogemuligheder. I pladsens nye sevicebygning, der står færdig til højsæsonen 2006 er der ligeledes et tørrerum til tøj og mindre telte. I pladsens hovedbygning forefindes informationen med mini-turistinformation, telefonboks, mulighed for at sende og modtage fax og booking af færger. En lille kiosk med friskbagt brød på bestilling og andre nødvendigheder, samt cafeteria med ”Go´ Dansk mad” og grillbar (og så ud af huset).Upload dine billeder

   Anmeld Aarhus Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86231133 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Randersvej 400, Lisbjerg, 8200 Århus N


   Anmeld Aarhus Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Aarhus Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Aarhus Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Aarhus Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Aarhus Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Aarhus Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Aarhus Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Aarhus Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Aarhus Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.