Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Aars Camping


Lad ferien gå til Himmerland med Aars som den perfekte base. Centralt placeret midt i det hele, er der kun korte afstande til alt, hvad der er værd at se i omegnen; Farsø, Trend, Rebild Bakker etc. Aars er ikke mindst et besøg værd. Både naturen og bylivet har masser at byde på. Med sine utallige attraktioner og seværdigheder vil et ophold i Aars blive til en både farverig og alsidig oplevelse.

Der er nok at give sig til i Aars, hvor man bl.a. kan benytte sig af følgende aktiviteter: Svæveflyvning Aars Flyveplads, Svømmehal/Friluftsbad, Tennis, Go-cart, Himmerland Golf & Country Club, Aars Golfklub, Ponyridning, Put & Take Søttrup Fiskesø/børnesø, Aars Bowling Center, Himmerlands bowling & Sports Center og Rønbjerg Feriecenter.

Aars Camping er beliggende i rolige omgivelser i gå-afstand til centrum. Gode læ-forhold på afmærkede pladser. Faciliteter: toiletbygning, familiebaderum, vaskemaskine og tørretumbler (møntindkast), TV og radio i fællesstue, trampolin, mulighed for fastliggerplads.

Pladsen har åben hele året.Upload dine billeder

   Anmeld Aars Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98623603 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Tolstrupvej 17, 9600 Aars


   Anmeld Aars Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Aars Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Aars Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Aars Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Aars Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Aars Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Aars Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Aars Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Aars Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.