Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Absalon Camping


Absalon Camping bærer klart præg af at være Københavns campingplads. Masser af mennesker på farten, tætte trafikforbindelser og en international atmosfære præger stedet.

Der er legeplads med hoppepude og bordtennis centralt på campingpladsen og en naturlegeplads i den ene ende af pladsen.

Absalon Camping har plads til 580 enheder, hvoraf de 51 er specielt indrettet til autocampere og vintercamping. Ud over de nummererede strømpladser er der et stort område til telte og hytter som kan lejes.

Der er to sanitetsbygninger, hvor den ene ud over bad og toiletter er udstyret med vaskemaskiner og den anden med køkkener, familierum, puslerum og handicaprum. Dertil kommer en udestue med borde og stole til 50 personer samt en TV stue. Der er butik på pladsen som har åben dagligt.Upload dine billeder

   Anmeld Absalon Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 36410600 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Korsdalsvej 132, 2610 Rødovre


   Anmeld Absalon Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Absalon Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Absalon Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Absalon Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Absalon Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Absalon Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Absalon Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Absalon Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Absalon Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.