Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Ajstrup Strand Camping


Nye moderne faciliteter med køkkener, ude-køkkener, børne baderum samt trådløst net, Spar butik m.m. Campingpladsen er på 9,2 ha og ligger i naturskønne omgivelser direkte ned til Ajstrup Strand/Kattegat.

Campingpladsen byder på en række faciliteter:
- To helt nye luksus servicebygninger med toilet og badeafdelinger, handicaptoilet, familiebaderum, specielle sjove børnebaderum
- Luksushytter på 25m2, med eget bad/toilet, TV og køkken.
- Standard campinghytter på 12-20m2 til fornuftig overnatningspris.

Der tilbydes Camping Kids, aktivitets- og underholdningsprogram, på pladsen i 2009.
- Minigolfbane, Fodboldbane
- Grill område med bålplads
- Wifi-trådløs netdækning på hele campingpladsen
- Camping Grill med take-away måltider og snack
- Adgang direkte til Blå flag Østkyststrand fra pladsen
- Bustoppe-sted til kystrute 102, direkte til Århus centrum.Upload dine billeder

   Anmeld Ajstrup Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86933535 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ajstrup Strandvej 81, 8340 Malling


   Anmeld Ajstrup Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Ajstrup Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Ajstrup Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Ajstrup Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Ajstrup Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Ajstrup Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Ajstrup Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Ajstrup Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Ajstrup Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.