Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Aktiv Camping Give


To-stjernet rolig familieplads med de mange faciliteter, tæt ved Legoland og Løveparken.

Give Camping ligger tæt ved stor skov med afmærkede trimruter. Der er 10 store stationære campingvogne til udlejling.

Pladsen har et stort opvarmet friluftsbad med fast opsyn. Det store friluftsbad er altid populært. Vandet er opvarmet til 20 - 26 grader. Der er tre bassiner, to børnebassiner med to rutschebaner og et springbassin med to vipper. Livredder ved kanten hele tiden.

På pladsen er der et cafeteria samt lille butik, desuden er der tre tennisbaner, beachvolley, fodbold- og håndboldbaner, minigolf og stor legeplads. Her finder børn i alle aldre hurtigt sammen og får nye venner på tværs af sprog og landegrænser. Her kan leges, tumles, klatres, rutches, gynges, og alt hvad børn ellers har fantasi til. Overalt på legepladsen er der græs eller sand under legeredskaberne. Legepladsen ligger ca. midt på campingpladsen.Upload dine billeder

   Anmeld Aktiv Camping Give   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75731134 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skovbakken 34, 7323 Give


   Anmeld Aktiv Camping Give   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Aktiv Camping Give.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Aktiv Camping Give. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Aktiv Camping Give

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Aktiv Camping Give:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Aktiv Camping Give en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Aktiv Camping Give. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Aktiv Camping Give egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Aktiv Camping Give før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.