Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Albertinelund Camping


Pladsen er beliggende på Djurslands nordkyst, lige ned til meget børnevenlig sandstrand, i noget af Danmarks skønneste natur. Kun få kilometer fra Bønnerup Strands fiskeri/lystbådehavn.

Her er der mange muligheder for vandre/cykel ture i skov og ved strand. Der er også mange muligheder for udflugter til bl.a. Djurs Sommerland, KattegatCentret i Grenaa, Fregatten Jylland i Ebeltoft, Gammel Estrup Landbrugsmuseum og Slot, Randers Regnskov og mange andre steder.

På pladsen forefindes hoppepude, trampoliner, flere legepladser med rutsjebaner, klatrevæg, legetårn m.m.Der er også TV-stue og opholdsrum med Pool / Dart.
Der er hal med badmintonbane samt indendørs legerum for børn.

Af aktiviteter på Albertinelund Camping kan nævnes: mooncars, hoppepude, trampoliner, legeplads med legetårn, vandland, petanquebane, bordtennis, poolbord, fodboldspil og spillemaskiner.Upload dine billeder

   Anmeld Albertinelund Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86386233 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Albertinelund 3, Bønnerup Strand, 8585 Glesborg


   Anmeld Albertinelund Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Albertinelund Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
03-11-2013 god plads Skrevet af henrysvenson27
vi var en tur på camping i vores efterårsferie, hvor vi lejede en stor hytte til 6 personer i to nætter.
vi var der med vores tre dreng på 4,8,10 år super fine hytter hvor der er det man skal bruge, på pladsen var der også nogle rigtig fine toiletbygninger pæne og rene, drengene legede meget på de fine legepladser der var.
pladsen ligger kun 2 min gang fra vandet hvor man går igennem en lille skov, og hvor der så er rigtig god mulighed for nogle lange gåture.
alt i alt en campingplads der kan anbefales (vi kommer igen :-)


Skriv en anmeldelse af Albertinelund Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Albertinelund Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Albertinelund Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Albertinelund Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Albertinelund Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Albertinelund Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.