Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Albuen Strand Camping


Albuen Strand Camping er smukt beliggende i det sydvestlige hjørne af Lolland, omgivet af vand til 3 sider - Femern-bælt, Langelandsbæltet og Nakskov Fjord. Lige uden for campingpladsen ligger den naturskønne Albuen Tange, der har en af Lollands bedste badestrande - 7 km lang og med blåt flag.

Albuen Strand Camping er familievenlig med mange aktivitetsmuligheder og en afslappet atmosfære. Campingpladsen har egen swimmingpool og soppebassin som er gratis at benytte.

Der er stor legeplads med bl.a. hoppepude, klatrevæg, svævebane, sandkasse, vippe og vippedyr. Herudover minizoo med geder, heste, kaniner, marsvin og høns. Til de større børn har vi fodboldbane, beach-volley, Krolf og bordtennis. I højsæson arrangeres daglige aktiviteter for børn. Bål- og grillpladser til fri afbenyttelse. Butik med friskbagt brød og det mest nødvendige kolonial.Upload dine billeder

   Anmeld Albuen Strand Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 54948762 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Vesternæsvej 70, Langø, 4900 Nakskov


   Anmeld Albuen Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Albuen Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Albuen Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Albuen Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Albuen Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Albuen Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Albuen Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Albuen Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Albuen Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.