Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Arrild Ferieby Camping


Arrild Ferieby Camping er en tre-stjernet campingplads. Pladsen er 8ha stor og ligger i et skov- og hedeområde tæt ved vesterhavet (Rømø) og kun 30 km. fra den tyske grænse.

Rundt omkring campingpladsen er der fremragende fritidsmuligheder som svømmehal(med Danmarks største vandrutchebane), fiskesøer, golfbane, rideanlæg, rideskole, tennis, international minigolfbane, legeplads, sportsplads, beach-vollybane, basket, vandre-ruter, cykeludlejning, købmand, tankstation, restaurant, Cafeteria og et feriehusområdeUpload dine billeder

   Anmeld Arrild Ferieby Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 20483734 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Arrild Ferieby 5 , 6520 Arrild/Toftlund


   Anmeld Arrild Ferieby Camping   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Arrild Ferieby Camping. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Arrild Ferieby Camping. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
06-04-2010 Skrevet af anonym
Very nice campsite under new management since March 2010. We enjoyed the days over Easter and would recommend especially to families with young children.
28-03-2010 Ny ejer på Arrild Camping Skrevet af anonym

Der er kommet ny ejer ved navn
Asmus Lund

Han glæder sig meget til de mange dejlige udfordringer samt oplevelser på Arrild-Ferieby-Camping i fremtiden,
og håber at campisterne vil blive glade for at være på campingpladsen.Skriv en anmeldelse af Arrild Ferieby Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Arrild Ferieby Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Arrild Ferieby Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Arrild Ferieby Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Arrild Ferieby Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Arrild Ferieby Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.