Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Asaa Camping og Hytteby


Asaa Camping er en skønt beliggende direkte ved østkysten i Nordjylland, nær Sæby, Hals og Ålborg, ved naturfredet område og dejlig børnevenlig sandstrand.

Asaa Camping er noget for jer, hvis I kan lide god service, dejlig stemning, ro og fred, tid til familien, skøn natur, trave en tur i skoven og på stranden. Her er rum til at slappe af, nyde stilheden og føle roen i dit hjerte.

Aktiviteter på campingpladsen: Gratis swimmingpool, klappedyr, aktivitetskalender i uge 27-32, dejlig stor legeplads, gratis mooncars, bålplads - hver lørdag gratis snobrød ”Asaa Special”, 16 velindrettede hytter, 100m² sejloverdækket terrasse m/grill og udekøkken, trådløst internet på hele pladsen, stor fiskesø med dejligt udenoms areal, dejlig tv-stue m/storskærm.


Se flere billeder her
Upload dine billeder

   Anmeld Asaa Camping og Hytteby   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98851340 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Vodbindervej 13, 9340 Aså


   Anmeld Asaa Camping og Hytteby   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Asaa Camping og Hytteby.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Asaa Camping og Hytteby. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Asaa Camping og Hytteby

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Asaa Camping og Hytteby:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Asaa Camping og Hytteby en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Asaa Camping og Hytteby. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Asaa Camping og Hytteby egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Asaa Camping og Hytteby før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.