Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Askehøj Camping


Askehøj Camping ligger midt i det naturskønne område ved Linå Vesterskov og er omkranset af Silkeborgsøerne. Pladsen er det ideelle udgangspunkt for en rigtig familieferie. I kan bo i egen campingvogn, og i én af de populære feriehytter eller udlejningsvogne.

På pladsen er der sommeren igennem et spændende aktivitetsprogram både for store og små. Fodboldturneringer, kondibingo og "Pool By Night" for blot at nævne et par punkter.

Askehøj Camping byder på et rigtig spændende mini-vandland med 21 meter lang rutchebane og vandpjask for alle. Der er også et adskilt børnebassin til de mindste. Entreen er naturligvis gratis. For børnene er der ikke mindre end 2 hoppepuder på den store legeplads, hvor der altid er leg og glæde. For de helt små under seks år er der en separat legegrund.

På pladsen er der også mulighed for et slag minigolf, boldbaner, bordtennis, petanque og en indendørs aktivitetshal, hvis vejret skulle drille.Upload dine billeder

   Anmeld Askehøj Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86841282 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Askehøjvej 18, Gl. Laven, 8600 Silkeborg


   Anmeld Askehøj Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Askehøj Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
07-10-2009 familie venlig sted Skrevet af Anja Jeppesen
vi lagde fast på askehøj camping plads.. og børnene var vilde med den.. dejlig legeplads og pool med sjov vand rutche bane.. hvilket især de store var sjovt.. og det er gratis at benytte flere gange om dagen.. det er gratis at gå i bad deroppe - hvilket jo har en del at sige, når der er 5 der skal i bad hver dag..og det var rent og pænt altid deroppe.. iøvrigt har camping pladen en tilpas størrelse, så børnene selv kan gå rundt.. så forældre også kan slappe af ind imellem.. vores børn har alderen 5,6 og 12.. og vi alle rigtig glade for at være der..


Skriv en anmeldelse af Askehøj Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Askehøj Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Askehøj Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Askehøj Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Askehøj Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Askehøj Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.