Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Assentorp Camping


Hele området ved Assentorp Camping har fra tidernes morgen været et kæmpemæssigt plantage område, som har huset tusindevis af høns, det var før der kom burhøns til og pladsen rummer derfor både solrige pladser, men også pladser med gl. bevoksning og terræner.

I foråret slog pladsen dørene op for et spillehus, hvor der vil være et hav af tilbud for underholdning f.eks. pool, bordtennis, dart, fodboldspil, airhockey. Pladsen har også fået etableret en storskærm, så der kan ses fodbold, melodi grand prix og andre spændende begivenheder i den rigtige størrelse.

Pladsens aktiviteter: boldbane, bålplads, minigolf, petanquebane, grill/is hus, legeplads, spillehus, swimmingpool, børnehus, grill-selv-plads, festtelt og TV/hyggestue.



Upload dine billeder

   Anmeld Assentorp Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 57804387 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Højbodalvej 24, 4295 Stenlille


   Anmeld Assentorp Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Assentorp Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.



Der er endnu ingen anmeldelser af Assentorp Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.



Skriv en anmeldelse af Assentorp Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Assentorp Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Assentorp Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Assentorp Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Assentorp Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Assentorp Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.