Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Augustenhof Strand Camping


Direkte ned til stranden og omgivet af den skønneste natur, ligger Augustenhof Strand Camping på nordsiden af Als. Med beliggenheden, hvor de fleste pladser har flot havudsigt, den rolige atmosfære, samt faciliteterne, er campingpladsen det helt ideelle sted for familiens ferie. Fra stranden er der fine forhold for bl.a. badning, surfing, lystfiskeri og ikke mindst bådsejlads.

På den store legeplads kan børnene rigtig boltre sig på hoppepuden og gyngerne, eller konkurrere på minigolfbanen. Er man til fodbold, volleyball eller anden form for boldspil, er der rigtig god plads på det store grønne areal.

Den skønne natur der omgiver Augustenhof Strand Camping, kan opleves på tætteste hold med gå- eller cykelture. Her kan man besøge de små hyggelige lokale steder -og ikke mindst tage turen gennem Nørreskoven, som er Danmarks længste bøgeskov.Upload dine billeder

   Anmeld Augustenhof Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74450304 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Augustenhofvej 30, 6430 Nordborg


   Anmeld Augustenhof Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Augustenhof Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Augustenhof Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Augustenhof Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Augustenhof Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Augustenhof Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Augustenhof Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Augustenhof Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Augustenhof Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.