Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Auning Camping


Djurslands Perle ligger placeret midt på "Danmarks naturskønne næse", kun 30 min. kørsel til henholdsvis Grenaa mod Øst, Nationalparken og Ebeltoft mod Sydøst, Randers mod vest, Århus mod Syd og kun 15 min. til lækker badestrand mod Nord... Så med Djurslands hyggeligste familiecamping som base, ligger du placeret lige i hjertet af "Oplevelsescenter Djursland" der byder på alt hvad hjertet kan begære af natur, seværdigheder, attraktioner og øvrige udfoldelsesmuligheder - og ikke mindst Djurs Sommerland kun godt 10 km. herfra.

Legepladsen er et sandt mekka på Auning Camping, hvor alle børn og barnlige sjæle hygger sig med de mange aktiviteter. Her på Djurslands hyggeligste familiecamping er der skabt de perfekte rammer for familieferien. Der er mulighed for at lege selvstændigt, at deltage i udbuddet af aktiviteter, samt tid til at kede sig, og derved også få brugt den kreative side.

Hos Auning Camping er børn, børnebørn, oldebørn, "lånebørn" og hunde gratis.Upload dine billeder

   Anmeld Auning Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86483397 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Reimersvej 13, 8963 Auning


   Anmeld Auning Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Auning Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Auning Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Auning Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Auning Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Auning Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Auning Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Auning Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Auning Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.