Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Bøsøre Strand Feriepark


Bøsøre Strand Feriepark er indrettet, så der er ro på selve campingarealet, men masser af aktiviteter omkring gårdene. Pladsen er de sidste 6 år præmieret med titlen Superplads af tyske ADAC, hvilket siger mindst ligeså meget som 5 stjerner. Faciliteterne på pladsen er tematiseret i H.C. Andersen eventyr stil.

Pladsen har et skønt badeland og legepladser i absolut topklasse. Det hele er tematiseret i H.C. Andersen eventyr stil. Der er to indendørs legerum. Et til de små med bla. boldrum og et til de store med Playstation, computere, bordtennis og forboldspil.

Hestene er det sted, hvor alle de hesteglade piger og modige drenge mødes. Pladsen har et par meget trafiksikre nordbagger. Så er man rigtig god, kan man ride sig en dejlig tur i den omkringliggende fynske natur. Er man stadig på begynderplan er der trækture hver dag i høj sæsonen.Upload dine billeder

   Anmeld Bøsøre Strand Feriepark   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62251145 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Bøsørevej 16, 5874 Hesselager


   Anmeld Bøsøre Strand Feriepark   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Bøsøre Strand Feriepark.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
12-09-2011 super camping plads Skrevet af TheisogZille
Var afsted i uge 29 med begge mine unger i år. Sikke en oplevelse, dejlig camping plads, med en masse ting for ungerne.
Helt klart et besøg vær.
ikke for dyr, hverken i butik eller restaurent C",)
Underholding for børnene hver dag, og hygge med live musik /gril for de voksne om aften.

Det er en rigtig dejlig børnevenlig camping plads.

Og ferien er allerede booket for sommeren 2012. vi glæder os endnu engang til og komme igen.


Skriv en anmeldelse af Bøsøre Strand Feriepark

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Bøsøre Strand Feriepark:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Bøsøre Strand Feriepark en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Bøsøre Strand Feriepark. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Bøsøre Strand Feriepark egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Bøsøre Strand Feriepark før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.