Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Bamsebo Camping


En rolig familieplads beliggende i skøn natur direkte ned til Gudenåen. Størstedelen af telt- og campingvogns-pladserne har fin udsigt over Gudenåen.

Swimmingpoolen er åben fra midt i maj til ca. 1. september i tidsrummet 08.00 - 21.00. Så tag et forfriskende bad når du har lyst. Der er i alt 5 legepladser, hvor den ene er en stor med udsigt over Gudenåen og de 4 små er fordelt rundt på selve campingpladsen.
På de store legeplads er der 3 trampoliner, svævebane, aktivitets miljø og en stor Tarzanbane. På de små legepladser er der gynger og vippedyr. Så børnene har altid noget at give sig til her på pladsen. Der er også geder som man kan gå ind og kæle med.

Til leg og sport er der en Beachvolleybane,tennisbane og en fodboldbane beliggende med udsigt over Gudenåen.

Åben: april - oktoberUpload dine billeder

   Anmeld Bamsebo Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86463427 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hagenstrupvej 28, Hvorslev, 8860 Ulstrup


   Anmeld Bamsebo Camping   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Bamsebo Camping. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Bamsebo Camping. 1 brugere har stemt.


Der er endnu ingen anmeldelser af Bamsebo Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Bamsebo Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Bamsebo Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Bamsebo Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Bamsebo Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Bamsebo Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Bamsebo Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.