Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Bella Italia


Stor campingplads med egen strand ned til Gardasøen. Fra campingpladsen er der kun 20 minutters gang langs søen ind til Peschiera, som er en lille men hyggelig by med gågademiljø og restauranter.

Campingpladsen er blandt de rigtig store, og her finder du hele 3 poolområder med aktiviteter for både de store og de små børn.

Der er også restauranter, sportsaktiviteter og hoppepudelandskab (koster penge) for de mindste.

Du kan leje mobilehomes gennem stort set alle bureauer, men du kan også vælge Bella Italias egne lejligheder og mobilehomes.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Bella Italia   

Informationer

Gardasøen
Italien


Yderligere info:
Tlf: +39 045 6400688 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Eurocamp
Book hos Dansk Friferie
Book hos vacansoleil

Adresse og kort:
Via Bella Italia 2, 37019 Peschiera del Garda


   Anmeld Bella Italia   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Bella Italia.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
25-05-2012 Rigtig god plads Skrevet af sonjab
Mine piger bliver ved med at spørge hvornår vi kan tage til Bella Italia igen - vi var der sidste år (2011)! Vi boede i mobile home - uden aircon, hvilket ikke kan anbefales. Pladsen er stor, med eget velassorteret supermarked, flere restauranter og som sagt tre rigtig gode poolområder. Der så også ud til at det var godt for mindre børn, fordi der var en stor opvarmet børnepool, der ikke var ret dyb. Der var mest danskere og hollændere på pladsen, dvs. masser af legekammerater. Børneklubben foregik dog på hollandsk, så det var ikke særlig spændende. Pladsen ligger lige ned til Gardasøen og en 20 min gåtur langs vandet til Peschiera. Der er seværdigheder i nærheden og vi fandt også et stort shoppingcenter 20 min kørsel væk. Vi havde en rigtig god ferie på Bella Italia og kan varmt anbefale pladsen.


Skriv en anmeldelse af Bella Italia

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Bella Italia:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Bella Italia en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Bella Italia. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Bella Italia egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Bella Italia før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.