Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Billevænge Camping


Billevænge Camping er en rolig plads, som ligger smukt omgivet af skov og marker. Her vil du altid finde læ for vinden - ikke langt fra den fineste sandstrand. Midt på pladsen ligger en idyllisk sø (sikret med solid indhegning), hvor frøerne kvækker og ællingerne boltrer sig med grønbenede rørhøns. Skoven byder på blandet fuglekvidder og spættens trommen. Fra midten af maj til langt ind i juni kan du nyde nattergalens smukke sang.

På pladsens legeplads er der en minizoo med kaniner, hoppepude og div. andre populære legeredskaber. Desuden findes TV-stue og boldbane med håndboldmål.Upload dine billeder

   Anmeld Billevænge Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62501006 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Spodsbjergvej 182, Spodsbjerg, 5900 Rudkøbing


   Anmeld Billevænge Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Billevænge Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Billevænge Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Billevænge Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Billevænge Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Billevænge Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Billevænge Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Billevænge Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Billevænge Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.