Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Birkhede Camping


Campingpladsen er højt beliggende i et unikt naturområde med masser af fugleliv og omgivet af skov og eng. Du kan bo i telt eller campingvogn – eller hvad med at tilbringe din ferie i en af vore dejlige hytter. Vi har også et motel med hyggelige lejligheder, kun 75 meter fra søbredden.

Gratis udendørs badeland med 33 meter vandrutchebane, som snor sig lige ned i den ene af de to opvarmede swimmingpools. Hoppepude og legeplads for de mindste. Mulighed for leje af cykler, kanoer og robåde. Der er god mulighed for at surfe på Knudsø. Dejlig grønt område ved søbredden med badebro og trampolin i vandet. Der er beachvolly, basketball, fodboldbane, bordtennis og spillehal.

Birkhede Camping har egen marina med 60 bådpladser. Du kan altså medbringe din egen båd eller leje robåde og kanoer på pladsen, og udforske området fra søsiden. Du kan sejle til Ry, Himmelbjerget eller måske helt til Silkeborg direkte fra vores marina. Mulighederne er mange.Upload dine billeder

   Anmeld Birkhede Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86891355 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Lyngvej 14, 8680 Ry


   Anmeld Birkhede Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Birkhede Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Birkhede Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Birkhede Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Birkhede Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Birkhede Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Birkhede Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Birkhede Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Birkhede Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.