Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Bisserup Camping


Bisserup Camping er en 3-stjernet familiecampingplads, som ligger i en enestående natur i rolige omgivelser og er det helt ideelle sted for hele familins ferie. Pladsen har gode faciliteter og der er flere aktiviteter og arrangementer i løbet af sæsonen.

I den omliggende skønne natur er der ideelle muligheder for trave- og cykelture. Ved stranden kan man bade og er man til lystfiskerei eller sejlads, er det også en oplagt mulighed.

For børnene er der en veludstyret legeplads. Her findes rutschebane, gynger, vipper og et lille klatrehus. På pladsens fine petanquebaner dyster man om at være den bedste med de blanke kugler.

Hele sæsonen igennem arrangeres underholdning for både børnene og de voksne. Det kan f.eks. være vandkamp hvor der virkelig bliver gået til den.Upload dine billeder

   Anmeld Bisserup Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 55459568 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skafterupvej 182, Bisserup, 4243 Rude


   Anmeld Bisserup Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Bisserup Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Bisserup Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Bisserup Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Bisserup Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Bisserup Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Bisserup Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Bisserup Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Bisserup Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.