Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Bjerregaard Camping


Campingpladsen er beliggende på Holmsland Klit 6 km nord for Nymindegab og 15 km syd for Hvide Sande. Pladsen ligger direkte ved Ringkøbing Fjord med udsigt til fuglereservatet Tipperne og kun 10 minutters gang til sandbadestrand ved Vester-havet.

Pladsen er kendt som en rolig og børnevenlig familieplads med gode læforhold og med moderne faciliteter som familiebaderum og møntvask.

Legeplads med bl.a. hoppepuder, boldbane, poolspil, fodboldspil. Velassorteret minimarked med bl.a. friskt bagerbrød, fiskeudstyr, stort udvalg i drager og legetøj.

Særdeles gode fiskemuligheder: Foruden fjorden findes der flere Put and Take fiskesøer i området, og mulighed for fiskeri fra molerne og med fiskekutter i Hvide Sande.Upload dine billeder

   Anmeld Bjerregaard Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97315044 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Sdr. Klitvej 185, Bjerregård, 6960 Hvide Sande


   Anmeld Bjerregaard Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Bjerregaard Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Bjerregaard Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Bjerregaard Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Bjerregaard Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Bjerregaard Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Bjerregaard Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Bjerregaard Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Bjerregaard Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.