Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Blokhus Camping


Campingpladsen ligger kun ca. 900 m fra én af Europas bedste badestrande. Indenfor en radius af ca. 1 km finder du i Blokhus og Hune tre store supermarkeder, to bagerier, et stort udbud af spisesteder med alt fra grillbarer og caféer til finere restauranter samt mange kvalitetsbutikker med tøj, interiør, sport med mere. I Blokhus findes desuden et indendørs badeland samt et fitness/wellness center, og lige udenfor campingpladsen finder du den helt specielle Blokhus Klitplantage, hvor der er flere afmærkede vandre- og cykelruter. Blot 2-3 km fra campingpladsen ligger der en 18-hullers golfbane og ca. 4 km fra pladsen ligger Fårup Sommerland, der af mange kaldes for Danmarks bedste sommerland.

Blokhus Camping er en dejlig familiecampingplads beliggende lige inden for byskiltet i Blokhus. At vi er en familiecampingplads betyder, at vi lægger meget vægt på at der skal være ro og orden på pladsen, så du kan nyde din ferie eller dine fridage i rolige, trygge omgivelser. Det betyder også, at vi lukker porten hver nat mellem 22.00 og 7.00 og at der skal være ro på pladsen fra kl. 23.00.Upload dine billeder

   Anmeld Blokhus Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98249096 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Aalborgvej 62, 9492 Blokhus


   Anmeld Blokhus Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Blokhus Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Blokhus Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Blokhus Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Blokhus Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Blokhus Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Blokhus Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Blokhus Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Blokhus Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.