Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Blokhus Klit Camping


Blokhus Klit Camping er en stor moderne 3-stjernet familie campingplads med masser af aktiviteter og atmosfære. Pladsen ligger få kilometer syd for Blokhus i et 20 tdr. land stort naturområde, 200 m fra Blokhus Klitplantage og kun 1800m fra Vesterhavet. Pladsen er tilkyttet DK-Camp og DCU samarbejdsplads.

På pladsen findes mange aktivitetsmuligheder bl.a. opvarmet swimmingpool med børnebassin, minigolf, tennisbane, BMX-bane, elbiler, boldbane, bålplads, legeplads med bl.a. 2 hoppepuder, kaniner og geder. Daglige ture med traktor på pladsen for børn.
Af aktiviteter udenfor pladsen kan anbefales Fårup Sommerland, gode muligheder for lystfiskeri, subtropiske badelande, Blokhus Golfklub Center samt kunsthåndværkere i området. Tag en tur til Aalborg eller en sviptur til Norge eller Sverige. Eller besøg Europas største akvarium på Nordsømusset i Hirtshals, det er en tur værd.Upload dine billeder

   Anmeld Blokhus Klit Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98249157 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kystvejen 52, Blokhus, 9490 Pandrup


   Anmeld Blokhus Klit Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Blokhus Klit Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Blokhus Klit Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Blokhus Klit Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Blokhus Klit Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Blokhus Klit Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Blokhus Klit Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Blokhus Klit Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Blokhus Klit Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.