Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Blommehaven Camping DCU


Beliggende kun 5 km fra centrum af verdens mindste storby - Århus - midt i Marselis skovene, en af Danmarks bedst beliggende campingplads, direkte til vandet med egen badestrand med badebro, alt som gør pladsen til en unik familieplads.

DCU Camping Blommehaven råder over 3 store servicebygninger med bla. familerum, endvidere har vi et stort dejligt børnebadeværelse, et badeværelse hvor der netop er tænkt på de yngste gæster, endvidere råder vi over sauna og solarium. På den vestlige del af pladsen er der i 2004 åbnet et nyt køkken med 4 vaske, miniovn og 4 dobbelte gasblus. Nyt køkken med spiseplads for de lette campister åbnet i 2005 på strandpladsen.

På pladsen findes der væld af aktiviteter, nævnes kan: 2 legepladser, klatrevæg, skakspil, 2 hoppepuder, boldbane, badestrand og endeligt en indendørs legeplads for de yngste.

Et godt råd - tag cyklen med - der er gode cykelstier i området (du kan også leje cykler på pladsen).Upload dine billeder

   Anmeld Blommehaven Camping DCU   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86270207 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ørneredevej 35, 8270 Højbjerg


   Anmeld Blommehaven Camping DCU   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Blommehaven Camping DCU.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Blommehaven Camping DCU. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Blommehaven Camping DCU

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Blommehaven Camping DCU:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Blommehaven Camping DCU en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Blommehaven Camping DCU. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Blommehaven Camping DCU egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Blommehaven Camping DCU før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.