Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Blommelyst Camping


Blommenslyst Camping er en lille hyggelig 2-stjernet campingplads, der ligger rundt om en dejlig sø. Dette lille ”paradis”, som pladsens ejere plejer at omtale deres campingplads, ligger nær ved Odense by på ”eventyrøen” Fyn.

På Blommelyst Camping er der 60 hyggelige pladser til campister med campingvogn, autocamper, teltvogn og telt. Ferieophold i en hytte er også muligt. Her findes 7 hytter i tre forskellige kategorier. Alle hytter er indrettet til fire personer med køleskab, kaffemaskine, el-varme, service, bestik, gryder og havemøbler.

På pladsen er der naturoplevelser og afslapning året rundt. Blommenslyst Camping ligger meget centralt – ingenting er langt væk. Flere udflugtsmål over hele øen i bil, på cykel eller med offentlige transportmidler og kun 8 km til Odense centrum. (100 m til offentlig transport/rutebil).

På Blommelyst Camping er der legeplads til børnene.Upload dine billeder

   Anmeld Blommelyst Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 65967641 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Middelfartvej 494, Odense, 5491 Blommelyst


   Anmeld Blommelyst Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Blommelyst Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Blommelyst Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Blommelyst Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Blommelyst Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Blommelyst Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Blommelyst Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Blommelyst Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Blommelyst Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.