Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Blushøj Camping Ebeltoft


Blushøj Camping ligger meget naturskønt på spidsen af Djursland. Pladsen er anlagt i terrasser direkte ud til Kattegat. Mange af pladserne har en flot udsigt til den historiske ø Hjelm.

Legeplads, hytter og swimmingpool ligger i den midterste del af pladsen, og den sidste del af pladsen ligger i forskellige terrasser mod vest. På pladsen findes desuden butik, mini-golf, petanquebane. 2 toiletbygninger, den ene med familierum, puslerum, vaskeri og TV-stue.

Børnene på Blushøj Camping har mange gode timer på legepladsen med legetårn, rutchetårn, moon-car og hoppepude. Swimmingpoolen (gratis) er børnevenlig med rutchebane og forskellige former for sprøjt og bobler.

En sti slynger sig 25 m ned til stranden, hvor der er en bade- og bådebro. For enden af badebroen er der sandbund.Upload dine billeder

   Anmeld Blushøj Camping Ebeltoft   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86341238 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Elsegårdevej 55, Elsegårde, 8400 Ebeltoft


   Anmeld Blushøj Camping Ebeltoft   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Blushøj Camping Ebeltoft.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Blushøj Camping Ebeltoft. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Blushøj Camping Ebeltoft

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Blushøj Camping Ebeltoft:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Blushøj Camping Ebeltoft en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Blushøj Camping Ebeltoft. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Blushøj Camping Ebeltoft egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Blushøj Camping Ebeltoft før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.