Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Bork Havn Camping


God familieplads ved det lille hyggelige fiskerleje Bork Havn. Stor lystbådehavn. Børnevenlig badestrand nord for havnen.

Af aktiviteter kan bl.a. nævnes
- forskellige former for sejlads/roning
- windsurfing/kitesurfing
- gåture - vi har også ture med opgaver
- cykelture - cykler kan evt. lejes ved havnen
- rulleskøjteture - vi kan anbefale en rute på 4km eller 12km
- fiskeri i fjorden - med et fisketegn i baglommen kan man frit forsøge sig med fiskestang i fjorden. Det obligatoriske fisketegn, samt fiskekort til Skjern Å kan købes i receptionen.
- fiskeri i fiskesøer - inden for en afstand på 10km findes 6 søer
- minigolf
- badning i fjorden eller ved Vesterhavet
- svømmebad i Nr. Nebel eller Tarm
- "dårligt-vejrs-dag" i Tarm-hallen med bowling, stor hal og svømmehalUpload dine billeder

   Anmeld Bork Havn Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75280037 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kirkehøjvej 9a, Nr. Bork, 6893 Hemmet


   Anmeld Bork Havn Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Bork Havn Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Bork Havn Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Bork Havn Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Bork Havn Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Bork Havn Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Bork Havn Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Bork Havn Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Bork Havn Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.