Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Bornholms Familiecamping Dueodde


Campingpladsens område ligger direkte ned til Dueodde strand, særdeles børnevenlig, og i et meget smukt og fredet naturområde. Adskillige pladser til telt er beliggende i bilfrit område direkte til stranden med havudsigt.

Familie- og naturplads med en unik atmosfære, fred og ro samt flot natur; Efter et ophold her kan man afslappet og veludhvilet vende tilbage til hverdagens strabadser.

På pladsen forefindes minigolf, bordtennis, stor legeplads, hoppepude, beachvolley, grillborde, rygeovn, kiosk, sauna, solarium samt reception med TDC hotspot internetadgang.

Den fantastiske badestrand 50 m. fra pladsen er særdeles børnevenlig med det lave vand, det fine hvide sand og de hyggelige klitter for solbadere.

Der er også muligheder for lystfiskeri, windsurfing og anden vandsport direkte fra pladsen.Upload dine billeder

   Anmeld Bornholms Familiecamping Dueodde   

Informationer

Bornholm
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 56488150 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Krogegårdsvejen 2, Dueodde, 3730 Nexø


   Anmeld Bornholms Familiecamping Dueodde   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Bornholms Familiecamping Dueodde.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
19-07-2012 uacceptabel behandling Skrevet af anonym
Desværre fik ferien en rigtig dårlig afslutning. Da ejeren tilsvinede mig, i flere omgange. Grunden var at jeg spurgte om at blive lukket af camping pladsen med min bil.

Helt uacceptabel opførsel af ejeren.


Skriv en anmeldelse af Bornholms Familiecamping Dueodde

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Bornholms Familiecamping Dueodde:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Bornholms Familiecamping Dueodde en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Bornholms Familiecamping Dueodde. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Bornholms Familiecamping Dueodde egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Bornholms Familiecamping Dueodde før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.